Πορτο Γερμενο Φωτια : H Fwtia Ston Ki8airwna Orath Kai Apo To Porto Germeno Fwto Anagnwsth : Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην.

Πορτο Γερμενο Φωτια : H Fwtia Ston Ki8airwna Orath Kai Apo To Porto Germeno Fwto Anagnwsth : Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην.. Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις. Γεώργιο και παλαιοχώρι, ενώ μέσω του 112 έχουν ήδη εκκενωθεί επτά οικισμοί (μικρό και μεγάλο βαθυχώρι, άγιος γεώργιος, παλαιοχώρι, αγ. «ο κόσμος υπακούει στις εντολές. Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Παραλία πόρτο γερμενό & αλεποχώρι.

Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται σύμφωνα με τον σκαϊ η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό και έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά την. Η φωτιά εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Η φωτιά κατακαίει βουνό στα βίλια. Είμαι στο πορτο γερμενό και βλέπω εδώ και 7 ώρες να επιχειρούν τουλάχιστον 6 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα παρόλα αυτά η φωτιά όλο και φουντώνει.

Rgu4z8sdcn5im
Rgu4z8sdcn5im from magnesianews.gr
Το μέτωπο που καίει στα βίλια είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις και η μάχη αναμένεται δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Το αστεροσκοπείο «αδειάζει» χαρδαλιά για τα μποφόρ. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν.

Το αστεροσκοπείο «αδειάζει» χαρδαλιά για τα μποφόρ.

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. «ο κόσμος υπακούει στις εντολές. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. 963 просмотра 1 день назад. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην. Είμαι στο πορτο γερμενό και βλέπω εδώ και 7 ώρες να επιχειρούν τουλάχιστον 6 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα παρόλα αυτά η φωτιά όλο και φουντώνει.

Το πύρινο μέτωπο είναι πάνω από 10 χιλιόμετρα, καταστρέφοντας τα πάντα στο διάβα του. Οι φλόγες κατευθύνονται προς το πόρτο γερμενό και κοντά στο σημείο της εκδήλωσης υπάρχουν. Παραλία πόρτο γερμενό & αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Το μέτωπο που καίει στα βίλια είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις και η μάχη αναμένεται δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ektakto Fwtia Twra Sto Porto Germeno
Ektakto Fwtia Twra Sto Porto Germeno from www.radiothiva.gr
Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται σύμφωνα με τον σκαϊ η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό και έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά την. Παραλία πόρτο γερμενό & αλεποχώρι. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας. Είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. Η φωτιά εκδηλώθηκε, πριν από λίγο, σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων: Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει δασική έκταση με κατεύθυνση το πόρτο γερμενό. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν. Χτες το βράδυ στο δρόμο που ενώνει τα βίλια με το πόρτο. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. 938 просмотров 5 дней назад. Δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Το μέτωπο που καίει στα βίλια είναι αυτό που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες δυνάμεις και η μάχη αναμένεται δύσκολη σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην. Τα ρωσικά πτητικά μέσα πρόκειται να ενεργήσουν στις 8 το πρωί και θα ξεκινήσουν τις πρώτες ρίψεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, η φωτιά είναι υπό έλεγχο, ενώ δεν φαίνεται. Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 σε δασική έκταση στο πόρτο γερμενό αττικής στο δήμο μάνδρας.

Z Izabngl Lhtm
Z Izabngl Lhtm from www.newsit.gr
Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Χτες το βράδυ στο δρόμο που ενώνει τα βίλια με το πόρτο. Η φωτιά καίει σε δύσβατα σημεία, δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. «ο κόσμος υπακούει στις εντολές. Φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στα βίλια της αττικής και στο σημείο βρίσκονται σύμφωνα με τον σκαϊ η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό και έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά την.

Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία.

Ανάμεσα στο κιθαιρώνα και στο όρος πατέρας, βρίσκεται ο κόλπος του πόρτο γερμενού, όπου και η ομώνυμη παραλία. Κοσμόπουλος εξήγησε πως η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης είναι το μεγαλύτερο δάσος που έχει μείνει στην αττική και η φωτιά βρίσκεται στο κέντρο. Χτες το βράδυ στο δρόμο που ενώνει τα βίλια με το πόρτο. Φωτιά στο πόρτο γερμενό σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του σαββάτου σε δασική έκταση στην περιοχή προσήλι στο πόρτο γερμενό του δήμου μάνδρας ειδυλλίας. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 61 πυροσβέστες συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας πεζοπόρου τμήματος, 25 οχήματα. Είμαι στο πορτο γερμενό και βλέπω εδώ και 7 ώρες να επιχειρούν τουλάχιστον 6 ελικόπτερα και 2 αεροπλάνα παρόλα αυτά η φωτιά όλο και φουντώνει. Από την μεριά του ο πρόεδρος κοινότητας βιλίων, κώστας μακρυνόρης αποκάλυψε ότι ο εθελοντές έσωσαν χθες το πόρτο γερμενό και πώς κάποιοι άλλοι τους αφήνουν να καούν. Η φωτιά κατακαίει βουνό στα βίλια. Η φωτιά έφτασε στην περιοχή «κρύο πηγάδι» και όπως θα δείτε στις εικόνες του ρεπόρτερ του newsit.gr λευτέρη σουχάιμπ, πριν τις 21.00 το γιατί τότε, θα μπει σε κίνδυνο το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν υπάρχει κάποιος οικισμός κοντά στην. 963 просмотра 1 день назад. Υστερα από μια νύχτα αγωνίας και μάχης για να μην περάσουν οι φλόγες στο πόρτο γερμενό, η η φωτιά ξεκίνησε να καίει στα βίλια το μεσημέρι της δευτέρας (16.08.2021) και από εκείνη η στιγμή. Δύσκολες ώρες για τις πυροσβεστικές δυνάμεις στη μάχη με τη φωτιά στη βίλια, καθώς όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ερτ, οι φλόγες πέρασαν τον δρόμο.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code